• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 7. oktober 2021, Kl. 17:00 til kl. 19:00

Om musikterapi med Signe Lindstrøm.

Sidste gang Signe var her til Blå Ulvetime spillede og sang hun med os i kirkerummet. Denne gang vil hun fortælle om sit arbejde som musikterapeut, hvordan hun møder børn i hospice-musikterapien, hvad det er musik kan og hvorfor musik er en vigtig del af et børneliv.

Under foredraget laver børn kreative sysler ved familie-bordene. Tilslut serveres sund, børnevenlig aftensmad.

Tilmelding nødvendig klik her

Blå Ulvetime er et pusterum for familier og andre interesserede i Margrethekirken. Under fællessang og lystænding i kirkerummet markeres overgangen fra dag til aften. Herefter kan voksne læne sig tilbage og lytte til en spændende personlighed med en interessant fortælling.

Blå Ulvetime med musikterapeut Signe Lindstrøm
Kristin Falck Saghaug
Børn under 18 spiser gratis. Voksne betaler kr. 35,- pr. person for sund børnevenlig mad.