Onsdag d. 23. juni 2021, Kl. 10:00 til kl. 12:30

LEGESTUE for børn i alderen 0-5 år.

I legestuen mødes børn og deres voksne til hyggeligt samvær. Der er masser af plads til leg altid kaffe på kanden til de voksne. I denne tid foregår leg og madpakkespisning udenfor. Hver familie tager eget tæppe, egen madpakke og drikkedunk med til deres børn. Der er selvfølgelig adgang til toiletter og pusleplads indenfor.

Med de nye regler er det nu også muligt, at komme ind i kirkerummet til børne-morgensang. Her kan vi være 25 ad gangen. Så mød op ved hovedindgangen til kirken, så lægger vi en plan, når vi ved hvor mange vi er. Vi har masser af dejligt uderum til rådighed: skovbryn, legeplads og atriumgård, så udendørs leg og samvær har de bedste betingelser.

Legestuen er et sted, hvor alle skal have det rart med hinanden, børn som voksne. Børn møder børn, og de voksne har mulighed for at udveksle børneglæder/bekymringer med hinanden.

FACEBOOK - bliv en del af legestue Margrethekirkens fællesskab på facebook.  Det er en lukket gruppe, som kræver at du anmoder om at blive medlem. Find den her

Legestue
Pernille Engelhart Krogh