Torsdag d. 2. september 2021, Kl. 19:00 til kl. 21:00

Åndsnærvær. Hvad vil det sige at være åndsnærværende? Er det noget, vi kan gå aktivt i møde, eller kan det komme til os? Er nogen disponeret for det og andre ikke? Kræves der en bestemt form for humør og tilstand? Og hvad sker der med det, når det bliver sat på formel og kommercialiseret? 

Mette Kold, cand. psych. ph.d. vil denne aften udfolde begrebet åndsnærvær. Naturen og kroppen har altid spillet en stor rolle i hendes virke som privatpraktiserende psykolog og som underviser på psykologistudiet på AAU. Hun er forfatter på platformen time2be.dk, som rummer alt fra meditationsøvelser til forskningsartikler og til kurser, hun har afholdt, hvor yoga og meditation har fungeret som terapeutiske redskaber. 

Aftenen bliver således en blanding af foredrag, refleksion og invitation til kontemplative oplevelser i kirkerummet og i Margrethesalen.

Om Verdenshjørnet:
Margrethekirken er en kirke med højt til loftet i bogstavelig forstand. Med “Verdenshjørnet” stilles kirkens ramme - i bedste højskoleånd - til rådighed for tænksomme fagfolk, livskunstnere, forfattere med viden og noget på hjerte om den tid, som vi lever i. 

Det begynder kl. 19 hver gang. Fra rullevognen kan gæster forsyne sig med gratis vand, kaffe og te. Der er også mulighed for at købe et glas vin eller en kold øl eller sodavand. 

Verdenshjørnet med Mette Kold om åndsnærvær
Sted Margrethekirken, Revlingbakken 18, 9000 Hasseris
Pris
Gratis entré