×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 22. oktober 2020, Kl. 19:00 til kl. 21:30

Forfatter Mads Nygaard fortæller om sit engagement i uledsagede børn og deres genforening med familierne.

I oktober 2019 udkom De uledsagedes bog: Ti beretninger fra børn og unge på flugt. De kommer fra Afghanistan, Eritrea, Irak, Kuwait og Syrien. Det er forfatter Mads Nygaard og dokumentarist Michael Graversen, der har rejst rundt for at indsamle de barske og hjerteskærende beretninger. Alle, der har været involveret i projektet har arbejdet gratis, og overskuddet fra bogsalget vil gå til at hjælpe de uledsagede, der bevilges retten til familiesammenføring. Siden stramningen i vinteren 2016 har de uledsagede selv skullet finansiere rejserne hertil. Hvordan skal en 14-årig eksempelvis rejse penge til at få sin hjemløse familie ud af Syrien?

Mads Nygaard har siden 2016 hjulpet 48 uledsagede børn med at blive genforenet med deres familier. Kom og hør ham fortælle, hvordan det lykkedes at indsamle 900.000 kroner til formålet.

Velkommen til et spændende foredrag med Mads Nygaard i Margrethekirken. Arrangementet er gratis og tilmelding er ikke nødvendig.

Iht COVID-retningslinjer bedes deltagere spritte hænder af ved ankomst, vælge sig en plads og sætte sig. Såfremt man har tegn på sygdom, bedes man blive hjemme.

Verdenshjørnet med Mads Nygaard "De uledsagedes bog"
Sted Margrethekirken
Pris
Fri entré