×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 2. februar 2021, Kl. 14:30 til kl. 16:00

Foredraget med Niels Christian Kobbelgaard vil kredse om Storm Ps ”fluer”, tegninger og malerier - og særligt hans forståelse af evangeliet, som kommer frem gennem hans billedrige forfatterskab.

Vi kender Storm Ps finurlige opfindelser, hans nummermænd, hunden Grog og ikke mindst humoren igennem hans vagabonder og klovner. Storm P har dog også andre sider, som ikke er så kendte. I foredraget vil Niels Christian kaste lys over både den samfundsrevsende og den religiøse side hos Storm P.

Vi skal møde den unge Storm, der som en gammeltestamentlig profet revser sin samtids magthavere. Karakteristisk for Storm P. er, at han i alt, hvad han skriver og tegner og maler, kredser om at forstå livet som menneske. Storm P viser sig som et menneske, der bærer på en stor medfølelse mod de små. Det er dem, der er forundringsparate, mens mange af de andre højt på strå spiller deres spil. Det er de små, han bruger som ”forkyndere” af livets storhed, varme og glæde. Her viser Storm P. sig som en evangelisk forkynder.

Ind i alt, hvad Storm P malende forkynder og formaner, mærker vi hans varme humor, som vel om noget er Storm Ps varemærke. 

Pris
Fri entré. Kaffe og brød kr. 25,-