• Begivenheden har allerede fundet sted.
Fredag d. 13. marts 2020 (hele dagen) til mandag d. 13. april 2020 (hele dagen)

Som opfølgning på regeringens beslutning om at lukke Danmark ned pga. coronavirus er alle gudstjenester, arrangementer, aktiviteter og undervisning i Margrethe Sogn aflyst indtil d. 13. april.

Vi vil ikke være til fysisk stede på kontorerne og kirken vil være lukket.

Kirkekontoret kan kontaktes pr. tlf. 98 18 25 22 mandag - fredag kl. 9 - 13 og på e-mail: margrethe.sognaalborg@km.dk.

Hvis I har brug for at tale med en præst, kan I kontakte sognepræsterne Kristin Falck Saghaug på tlf. 23 23 95 22, e-mail: kris@km.dk og Christian Meidahl på tlf. 29 72 21 88, e-mail: cme@km.dk

Der er også øget bemanding på sjælesorg på nettet, for anonyme samtaler hver dag ml. kl. 10-22.

UPDATE - onsdag 18. marts er det udmeldt fra Kirkeministeriet at alle konfirmationer i DK, skal udskydes til efter pinse. Alle vores konfirmander og familier er orienteret pr. mail. Vi fastsætter ny dato i koordinering med Ansgar kirke, så snart det er muligt.

Hold øje med vores hjemmeside her og på facebook for opdateret information.

Vi håber, at vi ved fælles indsats snart får corona-situationen under kontrol.
Pas på hinanden og følg anvisningerne på www.coronasmitte.dk