• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 24. oktober 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:30

Akustisk og meditativ lydrejse med musikere fra musikterapiens og lydhealingens verden.

Til Verdenshjørnet denne aften dæmper vi lyset i kirkerummet, og lader Trio Heart Resonance tage os med på en særlig musikoplevelse i kirkens lækre akustik.

Trioen består af:
Signe Marie Lindstrøm: Musikterapeut, sanger, sangskriver og kraftsang-instruktør (sang, lyre, guitar, kalimba sansula, dulcitone og perkussion)
Søren Frieboe: Sanger, musiker, komponist og underviser (sang, japansk harpe, harmonium, dulcitone, fløjter, trommer og perkussion og overtonesang)
Basyani: Sanger, sangskriver, lydhealer (guitar, tibetanske og krystal klangskåle, gong, chimes).

Kirkens stole suppleres med tæpper og puder, så man kan gøre sig det mageligt under fremførelsen.

Om Verdenshjørnet
Margrethekirken er en kirke med højt til loftet i bogstavelig forstand. Med “Verdenshjørnet” bredes perspektivet ud, vi ser på vores samtid, er nysgerrige og lukker nye tanker og tendenser ind.

Det begynder kl. 19. Fra rullevognen kan gæster forsyne sig med gratis vand, kaffe og te. Der er også mulighed for at købe et glas vin eller en kold øl eller sodavand.

Gratis entré, vand, kaffe og te. Mulighed for at købe øl, vin eller sodavand.