Torsdag d. 24. oktober 2019, Kl. 19:00 til kl. 21:30

Akustisk og meditativ lydrejse med musikere fra musikterapiens og lydhealingens verden.

Til Verdenshjørnet denne aften bruger vi kirkerummets lækre akustik, dæmper lyset og og lader Trio Heart Resonance tage os med på en særlig musikoplevelse.

Trioen består af:
Signe Marie Lindstrøm: Musikterapeut, sanger, sangskriver og kraftsang-instruktør (sang, lyre, guitar, kalimba sansula, dulcitone og perkussion)
Søren Frieboe: Sanger, musiker, komponist og underviser (sang, japansk harpe, harmonium, dulcitone, fløjter, trommer og perkussion og overtonesang)
Basyani: Sanger, sangskriver, lydhealer (guitar, tibetanske og krystal klangskåle, gong, chimes).

Om Verdenshjørnet
Margrethekirken er en kirke med højt til loftet i bogstavelig forstand. Med det nye tiltag “Verdenshjørnet” vil vi brede perspektivet ud, se på vores samtid, være nysgerrige og lukke nye tanker og tendenser ind.

Det begynder kl. 19. Fra rullevognen kan gæster forsyne sig med gratis vand, kaffe og te. Der er også mulighed for at købe et glas vin eller en kold øl eller sodavand.

Gratis entré, vand, kaffe og te. Mulighed for at købe øl, vin eller sodavand.