• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 26. marts 2020, Kl. 17:00 til kl. 19:00

Kom til Blå Ulvetime med kunster Anders Børgesen.
Mens Anders taler om "Kunsten at skabe med hænderne", vil børn og barnlige sjæle ved krea-bordene kunne eksperimentere med ler kombineret med naturmaterialer hentet i skoven bag Margrethekirken

Om Anders Børgesen
Anders Børgesen udstiller i disse måneder i Margrethesalen. Han har tegnet og malet siden han var barn. Nu er han billedkunstlærer på Sct. Mariæ Skole og kunster med værksted på Østre Havn. I anledning af Kronprins Frederiks 50 års fødselsdag besluttede han sig for at male et portræt af og til ham. Deling af dette på de sociale medier, førte til at han blev inviteret af DR til at deltage i malekonkurrencen Danmarks Bedste Portrætmaler. I Margrethesalen udstilles både malerier og keramik. Pt. er keramikken det der fortrinsvis optager kunstneren, og derfor vil Blå Ulvetime denne aften tage udgangspunkt i leret.

Om Blå Ulvetime
Blå Ulvetime skal give familier en rolig og rar stund sammen og samtidigt inspirere til et bæredygtigt familieliv. Hver Blå Ulvetime indledes med lystænding og fællessang i kirken, dernæst foredrag og kreative nørklezoner i Margrethesalen og tilslut fællesspisning.

Tilmelding til spisning er nødvendig klik her:

eller du kan ringe til kirkekontoret på tlf. 9818 2522 mandag-fredag ml. kl. 9-13.

25 kr. for sund lækker børnevenlig mad - kun voksne over 18 år skal betale. Yngre spiser gratis.