Søndag d. 29. maj 2022, Kl. 11:00 til kl. 12:00

Vel mødt til fernisering med kunstner Grethe Elisabeth Nordhagen, der udstiller i anledning af kirkens 50 års fødselsdag.

Kirken er vært ved et glas vin og lidt snacks.

Grethe Elisabeth Nordhagen (født i 1928 i Elverum, Norge) er kommet i Margrethekirken lige fra begyndelsen. Udover at det blev til 12 år i menighedsrådet 1992-2004, har hun også bidraget til kirkens liv på sin helt egen måde som kunstner (maler, tegner, forfatter) og foredragsholder. Et seminar på Norsk Kirke Akademi på Seljord Højskole, som hun var inviteret til, resulterede i skitserne til de malerier, som nu hænger i Margrethesalen. “Fælleskab og Glæde” er titlen på billederne, som blev færdige i 1973; de er blevet en integreret og skattet del af Margrethekirkens kunstneriske udsmykning. Skitserne blev oprindelig udstillet i Gug Kirke, men da Margrethekirkens daværende menighedsråd så dem, insisterede de på at købe de færdige malerier.

Margrethekirken fylder 50 år lørdag 4. juni. Derfor holdes festuge fra søndag 29. maj til 6. juni. Se hele festugeprogrammet her.

Fernisering Grethe Nordhagen