Onsdag d. 1. juni 2022, Kl. 19:00 til kl. 21:00

Hør Mig og Se Mig - En radiovært på sociale medier”

Gratis pizza, slushice og underholdning - unge venner denne aften er til jer!!!

!!! TILMELD DIG HER !!! klik klik :)

Anders Wortman, der er radiovært på ANR og super aktiv på instagram og TikTok kommer og underholder. Han skriver:

"Få et indblik i min hverdag som radiovært på ANR, vejen derhen, og hvorfor sociale medier spiller en stor rolle i det job. Jeg tager jer med igennem opgaver og idéudvikling, og hvad der ellers foregår bag mikrofonen. Ved siden af jobbet som radiovært er jeg aktiv på Instagram og TikTok, og jeg vil give jer en forståelse af, hvordan de to platforme arbejder, og hvad der skal til for at vokse selv. Alt dette blandet med lidt stand-up, sjove sange, videoer og med masser af plads til spørgsmål.”

Margrethekirken fylder 50 år lørdag 4. juni. Derfor holdes festuge fra søndag 29. maj til 6. juni. Se hele festugeprogrammet her.

Ungeaften med ANR radiovært Anders Wortman, pizza og slushice
Gratis!