Torsdag d. 27. januar 2022, Kl. 17:00 til kl. 19:00

Er der et liv efter fødslen?
Hvad sker der med parforholdet, når to bliver til tre – eller flere?

Forældreskab er en proces. Og de lykkelige omstændigheder kan også være udfordrende. Ikke mindst fordi vi føler dem forskelligt på og i vores krop. Kvinden lægger i sagens natur krop og hormoner til både før, under og efter fødslen. Og manden står med favnen fuld af kærlighed og omsorg - men gør alligevel alting forkert. Og det, der skulle have været så lykkeligt sender forholdet i krise. Men krise betyder overgang. Det, at noget nyt bliver til. På japansk er tegnet på krise og udvikling det samme. Og også parforholdet kan styrkes, når vi tager udfordringerne op.
Sognepræst og sexolog Benedikte Vejby Baggesgaard belyser i sit foredrag faldgruber og muligheder i forældreskabet.

Vi begynder i kirken med kort lystænding. Dernæst foredrag og krea-sysler i Margrethesalen. Senest kl. 18 serveres sund og børnevenlig mad.

Tilmelding til spisning åbnes her

Blå Ulvetime med sexolog og præst Benedikte Vejlby Baggesgaard "Intimitet og nærvær"